Kasdekreiniging

Reiniging van de kas

Borstelmachine

Met de borstelmachines werken wij normaliter enkel met water,  maar indien noodzakelijk ondersteund met een reinigingsmiddel. De borstelmachines werken vol automatisch, dat betekent dat ze indien gewenst ook ‘s nachts ingezet kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat het klimaat zo min mogelijk verstoord wordt en het was-seizoen, welke loopt van augustus tot mei – verruimd wordt.

De borstelmachines zijn uitgerust met het maximaal aantal borstels. Deze  zijn extra  toegevoegd voor een nog beter was-resultaat. 

 

Chemische Reiniging

Hierbij doet enkel het middel de reiniging. Het middel wordt via een spuitboom op de machine, of bij handmatig wassen met een spuitpistool, op het glas aangebracht en met schoon water nagespoeld. Op diffuus en anti-reflectie glas worden door ons  geen chemische middelen gebruikt i.v.m. het risico op mogelijke schade aan het glas. Op ‘‘normaal’’ glas is het naar onze mening geen enkel probleem. Ook zal het glas hierdoor niet sneller vervuilen. In verband met het milieu gebruiken we de schoonmaak middelen op verantwoorde wijze. We doen dit dan ook met een minimum aan product.

Kasdekreiniging

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen