Kasdekreiniging

Van den Broek kasdekreiniging

Is gevestigd op de grens van België en Nederland en is al 27 jaar actief als het gaat om glasreiniging en schermen in de glastuinbouw. In de beginjaren vooral  met bezems en het gebruik van zeep. Vervolgens is er overgegaan door het schoonspuiten van het glas met een chemisch middel, nagespoeld met water. Het schermen d.m.v. afwitten/krijten  en de kas schoonspuiten aan de binnenkant was een logisch vervolg.

Het handmatig reinigen en schermen beoefenen we nog steeds. Echter gezien de schaalvergroting, moderne hoge kassen en veiligheid, alsmede de enorme uitbreiding in de toepassingen van coatings, hebben we de keuze gemaakt om  de weg in te slaan van de mechanisatie. Werken met machines heeft zo zijn voordelen, maar betekend ook dat kassen voorzien moeten zijn van een servicerail.

Een servicerail is dus de beste oplossing, echter voor kassen zonder rail en met voldoende ruimte naast de kas hebben we een verreiker met draaibaar plateau.  Vanaf dit plateau wordt de machine op het dek gezet, zodat ook deze kassen  kunnen profiteren van de voordelen van het machinaal reinigen en het schermen.

Kasdekreiniging

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen